Elsa Grön

Främst kommer jag här att sälja mina sångpåsar. Det är ett pedagogiskt lek och lär hjälp medel till barn som gör sångstunden roligare och mer visuell. Den riktar sig till barn i förskoleåldern. Jag har sålt till dop och namngivningscermonier, som en förstapresent då barnet fötts och även till föräldrar som gett det till sina 6 åringar. Så åldersspannet är ganska stort, och det är aldrig för tidigt att sjunga med sitt barn, det är bevisat att även spädbarn njuter av sångstunden tillsammans med mamma eller pappa.
Så vad innehåller då sångpåsen, jo i varje handsydd påse ligger det 12 handmålade sångbitar gjorda i trä. Bitarnas motiv uppdateras hela tiden men nuvarande bitar är: troll, apa, ko, bil, buss, katt, svamp, tårta/fika, mus, groda, elefant och spindel. I varje påse medföljer dessutom ett häfte med flera sångförslag till varje bild. Vill man ha andra motiv än dem som medföljer så får kan man bara höra av sig så fixar jag det. Miljömedveten som jag är så har jag valt att bara använda återvunnet tyg till påsarna. Alltså tyger som folk har hemma som de inte använder längre eller tyger jag köper Second hand. Jag köper aldrig nya tyger! Man kan därför önska vad man vill ha för tyg på påsen så försöker jag fixa det men oftast har jag bara 3-4 exemplar av varje sort. Bra om man säger om man vill ha ett "tjejigt" eller "killigt" tyg på påsen (om nu dessa begrepp existerar)

Det här är en udda present till exempelvis ett dop eller en födelsedag som du inte kan finna i handeln. Det är dessutom en högtidsstund för barnet då den vuxne tar fram sångpåsen då vet barnet att man får en mysig stund tillsammans med den vuxne. Tro mig mina grabbar älskar den och flera kunder jag haft har kommit tillbaka och köpt på sig flera exemplar.

Besök gärna min blogg: elsagron.blogspot.com, vill du maila mig så finns jag på elsa1982@live.se

Produkter