Starta butik på Epla.se!

Alla kan sälja på Epla.se!

butik både privatpersoner, firmor och föreningar. Du kan enkelt öppna din egen nätbutik och komma igång med att sälja efter några få minuter.

Det är tryggt och enkelt och det spelar ingen roll om du bara vill sälja några få saker eller driva en butik.

Hur fungerar det?

Kreditkort När du öppnar din butik på Epla bestämmer du själv namn, webbadress och hur du vill ta emot betalning för sakerna du säljer.

Du behöver bara en butik för att kunna sälja i alla avdelningarna, och alla dina produkter visas i din butik oavsett vilken avdelning de är placerade i.

Vad kostar det?

BetalningDet kostar ingenting att öppna sin egen butik på Epla , och det kostar ingenting att lägga ut saker i butiken. Det är inte några förskottsavgifter - du betalar bara när du säljer något. Priset är 15% av försäljningssumman.

Starta butik!

Vad kan du sälja på Epla.se?


Hantverk
Mode

På EplaHantverk kan du sälja saker som är handtillverkade och egendesignade: Sälj saker som du själv har designat och tillverkat för hand.

Handtillverkade produkter omfattar produkter som är tillverkade av, monterade av eller som ändrats avsevärt av dig. Om du har formgivit produkten, men den har tillverkats/monterats/tryckts av andra kan du ändå sälja den i din epla-butik.

Material
Hantverk

kan du sälja alla typer av konst- och hantverksmaterial, verktyg och material.


Starta din butik!

Steg 1 av 2

Om du redan har ett Epla.se-konto, bör du logga in först.

  • Denna e-postadressen är också ditt användarnamn
  • Våra vilkår: Standardavtal för epla-butik och Standardanvändarvillkor för webbplatsen epla.no hittar du här.
  • eller avbryt