Om Ioola

Här säljs smycken i sterling silver 925 och guld fylld som är formgivna och tillverkade av mig Fabiola Carlsson.

Alla mina smycken tillverkas i min egen smedja. Varje smycke har sin egen personliga prägel. Alla smycken är unika och alla produkter garanterat nickelfria.

Har du funderingar (du kanske vill se fler bilder av ett smycke eller göra en specialbeställning) kan du alltid mejla mig på (fabioladacosta@hotmail.se)

************************************************************************************************
Frakt: Alla ordrar är fraktfria och skickas i vadderat kuvert med posten.

Pris: Priset som anges vid resp. produkt är det totala priset inkl. moms och inkluderar fraktkostnad.

Betalning:
Vi accepterar Privat betalning som betyder förskottsbetalning till vårt bankgironummer.

Du kan även betala direkt med kontokort.
Vi tar emot betalningar från de vanligaste typerna av kort: VISA, Matercard och Diners. Alla köp kopplas till PayPal, (Paypal är en av de säkraste sätten att skicka pengar online. PayPal lämnar aldrig ut eller säljer dina ekonomiska uppgifter till affärspartners).Mer information finns på www.paypal.com

************************************************************************************************
Öppet Köp: Näthandel omfattas av distansköplagen som säger att konsumenter alltid har 14 dagars ångerrätt räknat från leveransdatum. Endast oskadade och oanvända varor kan returneras och tas tillbaka. Kunden står för portot vid ev retur.

Presentförpackning ingår. Alla smycken levereras i en presentask som ingår i priset.

************************************************************************************************
Skötselråd: För att hålla dina silversmycken skimrande och rena är det bra att ta av sig dem innan du idrottar, duschar, badar eller går till sängs. Om du använder parfym, smink och hudkrämer är det bäst att låta dem torka innan du sätter på dig smycket, annars finns risk för missfärgning (kemisk reaktion).

Ett sätt att hålla smyckena fräscha på är att gnugga dem med en putsduk. Foundation, fett från huden och lättare oxidering försvinner enkelt och smidigt.

Ett annat enkelt knep som gör dina smycken fina igen, är att borsta dem med tandkräm och ljummet vatten. Använd en tandborste eller en lite hårdare nagel- eller rotborste. (Tandkräm innehåller ett milt polermedel). Obs! Ej Zendiums/Sensodynes tandkräm för känsliga tandhalsar, den innehåller nämligen inget polermedel!