MeMoments

Hej!
Jag absolut älskar att tillverka tvålar. Det är verkligen ett område där jag kan låta fantasin flöda. Det är en hobby jag började driva med för snart tre år sedan och skaffade epla inte så långt därefter. Det har skett mycket i min tillverkning sen dess och därför kommer jag under den närmsta tiden i 2024 uppdatera vilka tvålar som erbjuds i dagens läge. Det har kommit mycket nytt! Jag strävar fortfarande efter att hålla priserna nere så gott det går och priset är fortfarande satt för all material, frakt, provisionsavgiften och enbart nån få krona för arbetet. Mitt mål är att alla ska kunna unna sig en fin vårdande tvål!

Du kan självklart också komma med egna önskemål och idéer om hur du vill att din tvål ska se ut och dofta.

Då jag även har både arbete och studier på heltid så kan det dröja ett par dagar innan jag kan tillverka tvålen. Det beror på vilken tvål och mängd som beställs.

Har du något önskemål, en idé eller någon annan fråga kring tvålarna så är du välkommen att höra av dig till mig här på epla så svarar jag så fort jag kan!

BETALNING: jag tar enbart privat betalning i nuläget genom swish eller överföring till kontot. När din beställning är tillverkad kommer jag kontakta dig via mail där jag skickar med bild på tvålen. När jag har mottagit betalningen så skickar jag bild på paketet med namn och adress.
Frakt köps via post nords app och är alltid spårbar.

Hälsningar
Majken

Produkter i kategorin Tvål